فروشگاه آزمایشی یا تغییر فرهنگ خرید؟
در انگلیس ۸۲ درصد مردم کتاب رو از کتابفروشی میخرند. برعکس آمریکا که ۵۵ درصد مردم از کتابفروشی میخرن و ۴۵ درصد آنلاین خرید میکنند.
حالا آمازون اعلام کرده یک سال آزمایشی ۱۰ کتابفروشی در انگلیس راه اندازی میکنه که البته فقط تحویل کتابی هست که مردم به صورت آنلاین میخرن و میتونن از اون کتابفروشی تحویل بگیرن!
تغییر ذائقه خرید مردم و تغییر فرهنگ خرید کتاب به همین راحتی!
ثبت نظر
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
خرید اینترنتی کتاب هیچ ایرادی بهش نیست، و کتابفروشی های ما هم میتونن با یه هزینه نه چندان زیاد فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنن، و حتی در فروشگاه های اینترنتی بزرگی مثل دیجی کالا عرضه کنن.
کتاب الکترونیک هم بهترین جایگزین کتاب کاغذیه، بخصوص این روزها که محیط زیست به شدت تهدید میشه..
درسته هر کدوم از این دو راه خرید کتاب، مزایا و معایبی دارن.دلیل اصلی این طرح جدید آمازون آشتی دادن ملت با کتابفروشیه اما هدفش رو نمیفهمم.
تو خونه بشینیم خرید کنیم هم کتاب فروش میره مگه هدف فروش کتاب نیست؟ همون کتابفروشی خالی و تنها هم خرید آنلاین راه بندازه و کتابهاش رو بفروشه.
البته حضور و لای کتابها گشتن و حرف زدن با کتابفروش و کتابخوانها رو میتونم جزء مزایای خرید حضوری بذارم.
در اصل با این پراکندگی گوییها خواستم بگم نمیفهمم چرا آمازون همچین طرحی داره.
و ریز عمل کن اینه؟
به نظرم کتاب دو لذت اساسی به آدم میده اولیش وقتی هست که ادم اونو میخواد بخره ودومیش هم زمانی که میخوندش.
که خب اولی فقط با خرید حضوری برای من لذت بخش هست که بین کتاب های مختلق و ورق زدنشون و انتخابشون انرژی میگیرمو لذت میبرم و معتقدم اصلا کتاب خریدن اینترنتی این حس و به آدم نمیده
مگر این که یک کتاب خاص مدنظرم باشه و نتونم تو ی هر کتاب فروشی پیدا کنم
الان هم اکثر کتاب فروشیهای معتبر علاوه بر فروشگاههای حضوری، خرید اینترنتی هم دارن.
:)
من خودم فکر میکنم داره به سمت فضای مجازی سوق میده.نمیدونم.به سمت راحت تر شدن.دید اصلا منفی ای نیست.اما خالصانه و مخلصانه هم نیست.چرا امازون این رسانه ی بزرگ جهانی باید چنین کاری بکنه.تفکر پشتش چیه.اگر قصدش ترغیب به سمت اسودگی مردمه چرا همین کارو باز هم تو امریکا تشدید نمیکنه.نمیدونم!
اها.که اینطور.ممنونم!